Uusi maailmanennätysolut Kultaisen Apinan valikoimaan Tampereella

Jotta elämä ei olisi niin harmaata ja kovaa, on meidän jokaisen etsittävä lohdutusta jostain. Tästä pullosta sitä tuskin kannattaa hakea…

OLUTVERKKO - uutisia ja tietoa oluesta

Marraskuussa kuluttajille esitelty uusin Maailman vahvin olut on saatu myös Suomeen. Runsas vuosi sitten perustetun skotlantilaisen Brewmeister-panimon 65-prosenttinen Armageddon-olut on tulossa vuodenvaihteen jälkeen Tampereen Hervannassa sijaitsevan Pub Kultaisen Apinan valikoimaan. Panimoravintola Beer Hunters’issa Porissa olut oli tarjolla jo joulun alla. Armageddon-oluen maahantuoja on Diamond Beverages Oy.

maailmanvahvimmatoluet2010alkaen0,33 litran pulloon pakattua olutta ei kannata yrittää nauttia yksinään. Oluterikoisuus maistuu parhaiten pienessä aromilasissa 4 cl:n annoksina, arvokaan viskin tai konjakin tapaan. Kultaisen Apinan anniskelussa on 2 cl:n ja 4 cl:n annoksia. 2 cl (”pieni tuoppi”) maksoi Beer Huntersissa 15 e.

Armageddonin 0,33 litran pullohinta on myynnin alettua kohonnut noin 100 euroon (80 puntaa). Panimon suoramyynnissä hinta oli alunperin 50 euroa (40 puntaa).

Armageddon (suomen kirjoitusasu Harmageddon) tarkoittaa maailmanlopun taistelupaikkaa, jossa kaikki muut tuhoutuvat, paitsi oikeauskoiset.

* Lue: Maailman vahvin olut 65 % valmistettiin Skotlannissa.

View original post

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: