Minimalismin Ilo

Tämä artikkeli sai alkunsa lukijan ehdotuksesta. Kuten otsikko jo vihjaisee, uskon että perheen saa parhaiten mukaan minimalismiin positiivisuuden kautta. Perheellä tarkoitan myös lapsettomia pariskuntia.

Uusille lukijoille tiedoksi, että minimalismilla en tarkoita askeettisesti sisustettua kotia, vaan elämäntapaa jossa luovutaan turhista asioista ja tavaroista, jotta voisimme keskittyä elämän todella tärkeisiin asioihin.

Uudet, totutusta poikkeavat asiat voivat tuntua pelottavilta. Siksi on tärkeää tehdä minimalismia perheelle tutuksi, ennen kuin alkaa ehdottaa esimerkiksi tavaroiden vähentämistä. Jostakin luopuminen, ilman että tuntee saavansa mitään tilalle, herättää helposti vastustusta.

Onnistuminen on todennäköisempää, jos asian osaa esittää niin, että perheenjäsenet löytävät minimalismista jotakin itselleen tärkeää ja hyödyllistä, jonka haluavat saavuttaa.

Keskustelu perheen haaveista ja elämän tärkeistä asioista

Jutelkaa perheen kesken haaveistanne. Onko teillä yhteisiä haaveita? Mikä on kullekin perheenjäsenelle elämässä tärkeää? Mihin haluaisitte käyttää enemmän aikaa? Jos haluat, että minimalismi näkyisi perheenne elämässä, kerro heille kaipuustasi yksinkertaisempaan elämään. Mieti miten kerrot minimalismista niin, että osoitat ottaneesi muut huomioon. Miten…

View original post 727 more words

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: