Minimalismin Ilo

Kaupassa ”loistava löytö” ei olekaan sitä enää kotona. ”Pirteä väri” onkin räikeä, eikä sovi minkään jo omistamasi vaatekappaleen kanssa. ”Haluan tämän, tai siis tarvitsen tämän” muuttuukin kotona ihmetykseksi mitä kaupassa oikein tapahtui, kun taas tuli ostettua jotakin tarpeetonta. Vaikka saisit ostoksistasi hyvää mieltä vielä pari päivää ostohetkestä, niin sen jälkeen huuma on haihtunut. Kuulostaako tutulta?

Vaikka en olekaan koskaan ollut innokas shoppailija, niin pettymys ostoksiin on tullut tutuksi. Useimmiten olen palauttanut tuotteen, jos se on mahdollista, jotta saisin pyyhittyä pettymyksen pois mielestäni. Sain jossain vaiheessa tarpeekseni tuotteiden palauttamisesta ja pahasta mielestä, ja päätin että jonkin on muututtava. Ensinnäkin, minulla ei ole varaa turhiin ostoksiin. Toiseksi, niihin kulutettu aika on kulutettu turhaan.

Miten onnistuin kääntämään tilanteen niin, etten enää kanna kotiin turhia ostoksia? En ole täydellinen, vielä satunnaisesti teen ostoksia joita kadun, joskin hyvin harvoin. Ennen suhtauduin ostamiseen huomattavasti kevyemmin. Nykyään ostopäätöksen tekeminen vie minulta enemmän aikaa. Harkitsen, mietin ja punnitsen…

View original post 349 more words

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: