Tyhmyri's Blog

The Telegraph kirjoittaa hyvin mielenkiintoisesta asiasta. Herman Van Rompuy alaisineen on laatinut seuraavaan Euroalueen huippukokousta varten suunnitelman, jonka mukaan euroa käyttävät maat luovuttaisivat budjettivaltansa komissiolle. Taloudellisen itsenäisyyden loppu.

Suora lainaus The Telegraph –lehden jutusta:

In the final stage, all eurozone countries will essentially surrender fiscal sovereignty with an “increasing degree of common decision-making on national budgets and an enhanced co-ordination of economic policies”.

Toisin sanoen komissiolla olisi tuon jälkeen yksiselitteinen valta päättää siitä käytetäänkö Suomen verorahoja Suomessa vaikkapa tieverkon ylläpitoon ja vanhustenhoitoon vai uuden Europalatsin rakentamiseksi Brysseliin. Suunnitelman mukaan Suomesta kerättyjen verorahojen käyttö olisi EU:n toimielimien asia, ei niinkään suomalaisten asia.

Sen lisäksi, että kiinnostukseni maksaa veroja Brysseliin on hyvin vähäinen muutenkin, niin intoa ei ainakaan lisää tietoisuus siitä, että EU:n toimielimet ovat suorastaa legendaarisia huonosta taloudenpidosta, korruptiosta ja sukulaisten suosimisesta. Kuvaavaa on se, että EU:n tilintarkastuksia ei ole saatu hyväksytysti toteutettua koska rahoja katoaa jäljettömiin eikä varojen käytölle useinkaan…

View original post 151 more words

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: