°oOMartin AvautumisetOo°

Tänään taas tuli sovellettua ruoan kanssa. Alkuperäinen suunnitelma oli, että tekisin jauhelihapihvejä ja kukkakaalimuussia, mutta sitten iski soveltaja, ja uuniin meni vuoka jossa on pohjalla lihapullia(oikein tulisesti maustettuja), päällä purkillinen tomaattimurskaa, loraus kuohukermaa ja pecorino-juustoraastetta. Lisukkeeksi höyrytän parsakaalia sekä kukkakaalia, ja koko homma tarjoillaan tuoreen rucolan kera! En malta odottaa että ruoka tulee uunista, jotta päästään herkuttelemaan!

Ainekset lihapulliin:

500g naudan jauhelihaa

1 kananmuna

silputtua purjoa pari desiä

paljon pippuria, paprikajauhetta, chiliä(jauheena), suolaa, kuivattuja yrttejä(laitoin näihin nokkosta ja basilikaa, mutta hyvin voisi laittaa oreganoa, timjamia, minttua tms)

Muut ainekset:

1prk tomaattimurskaa

loraus kuohukermaa

pecorino-juustoa tai muuta jääkaapista löytyvää

kukkakaalia & parsakaalia

Lihapullat asetellaan vuokaan, kaadetaan päälle purkillinen tomaattimurskaa, pintaan pecorino-juustoa tai jos ei sitä ole, niin mitä vaan mistä pidät, ja loraus kermaa. kermaa ei tarvitse jos teet pullat sika-naudasta jossa on enemmän rasvaa, mutta tämä aika vähärasvainen naudan jauheliha tarvitsee kyllä jotain rasvaista.

Uuniin, laitoin 200 astetta ja 35…

View original post 13 more words

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: