°oOMartin AvautumisetOo°

Muutama vuosi sitten en ollut koskaan tehnyt kaalikeittoa kun ajattelin että se olisi jotenkin vaikeaa ja koko päivän homma kuten hernekeitto. Olin väärässä, ja onneksi reseptejä Googlettaessani törmäsin ns. pikaohjeeseen, joten pääsin helposti nauttimaan herkusta jota on aina kovasti parjattu ja aliarvostettu. Rakastan kaalikeittoa, ja kaikkein eniten alkukesästä, kun kaupasta saa suomalaista varhaiskaalia alle euron kilo, ja porkkanat ovat ihanan pieniä ja mehukkaita! On totta että kaalikeitto mielletään  usein laihduttamiseen ja itsensä kidutukseen sitä kautta, mutta pitääkö aina vetää kaikki liian pitkälle? Itse olin viikonlopun Tallinnassa ja nyt täytyy myöntää että on aika turvonnut olo ravintolasyömisen ja oluen takia, mutta otan tämän maanantaisen kaalikeiton tekemisen hemmotteluna, en rankaisuna itselleni :D.

Tässä pikaresepti teille muillekin kaalinystäville, tai sitten uteliaille jotka ette ole vielä ehtineet harrastamaan kaaliruokien kokkailua, mutta jotka ette ole oikeastaan inhonneetkaan kaalia kun muut sitä kouluruokailun yhteydessä parjasivat.

Tarvitset:

1 sipuli

400 g jauhelihaa

1 varhaiskaali

2-4…

View original post 170 more words

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: