°oOMartin AvautumisetOo°

Olen tästä jo joillekin livenä puhunut, mutta pakko täälläkin jakaa ilosanomaa, eli karppaus.info-sivuilta löytyi mahtava pitsapohjaresepti hiilihydraattitietoisen tarpeisiin. Muokkasin sitä hieman jotta se sopii myös meidän vehnättömän ruokavalioon, eli muutin vehnäleseet ruishiutaleiksi. Toinen muutos minkä tein alkuperäiseen, oli että vaihdoin osan juustoraasteesta sulatejuustoon, se tekee jotenkin kivan koostumuksen pohjaan.

Eli seuraavalla reseptillä mentiin, ja upposi TAAS kuin häkä jopa teini-ikäiseen, jota pidän suurena saavutuksena:

Pohja:

1 prk maitorahkaa (ei mitään vähärasvaista laatua!)

2 kananmunaa

100 gr juustoraastetta (melkein mikä tahansa juusto käy, alkuperäisohjeessa suositellaan Emmentalia)

50 gr sulatejuustoa

3 rkl luomuruisjauhoja

4 rkl luomuruishiutaleita

1 tl leivinjauhetta

Nämä siis sekoitetaan lusikalla, ja sitten levitellään leivinpaperin päälle uunipellille, tästä satsista tulee yksi pellillinen.

Uunissa 200 astetta ja 10 min, sitten pohja ulos uunista ja täytteeksi:

Täyte:

1 prk tomaattimurskaa

1 sipuli

400 gr jauhelihaa

1 iso/2 pientä tomaattia viipaleina

ananasta (joko tuoretta tai sitten mehuliemessä, ei sokerilientä karppaajille!)

sinihomejuustoa

juustoraastetta

Esipaistetun…

View original post 35 more words

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: