Tyhmyri's Blog

Eurooppa-ministeri Alexander Stubb on viime aikoina antanut useita hyvin merkittäviä lausuntoja Suomen europolitiikasta. Viimeisimmässä hän käytännössä sanoo, että itsenäisyyden menettämistä ei tarvitse pelätä. En olisi aikoinaan uskonut, että suomalainen ministeri suhtautuu itsenäisyyteen yhtä kevytmielisesti.

Keskiviikkona 26.9.2012 ilmestyneessä Kauppalehdessä ministeri Alexander Stubb kommentoi muun muassa seuraavaa:

Eurooppa-ministeri Alexander Stubbin (kok) mukaan asiansa hyvin hoitaneiden maiden ei tarvitse pelätä budjettivallan siirtymistä Brysseliin.

”En usko, että EU:lle syntyisi suoraa verotusoikeutta tai lähdettäisiin EU:n budjetteja radikaalisti kasvattamaan. Uskon, että valvontavalta kasvaa, mutta käyttövalta ei”, Stubb sanoi Kauppalehden haastattelussa Eurooppa-ministereiden kokouksen jälkeen.

Ministeri Alexander Stubb ei vaikuta olevan perillä asioista edes sitä vertaa mitä amerikkalainen lehdistö. Toinen vaihtoehto on se, että ministeri Alexander Stubb valehtelee. WSJ nimittäin kirjoittaa seuraavaa:

It is partly because of that resistance that the debate has now shifted to a centralized budget for the euro zone that could be financed by rerouting a slice of national taxes, such as corporate…

View original post 262 more words

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: