°oOMartin AvautumisetOo°

No ei ihan mutta melkein. Suomalaisittain kebakoita, ja sitten tsatsikia.

Ei kebakoihin paljoa tarvita, näihin laitoin nauta-sikaa(60/40), pari kananmunaa, kevätsipulin varsia, normisipulia, ja kourallinen mausteita. Teen nämä aina niin että vain pilkon, sekoitan kaiken ja muotoilen, that’s it, eli en vaivaudu sipulien esikypsennyksen kanssa, paitsi jos olen aikeissa tehdä niin pieniä pulleroita, että   sipulinpalojen muoto vaikuttaisi kovasti niiden muotoon, silloin on ihan järkevää pehmentää sipulit etukäteen, mutta oletteko tienneet, että senkin voi tehdä mikrossa? 🙂 ei mene kuin parikymmentä sekuntia niin sipulisilppu on pehmentynyttä. Oppia ikä kaikkia..ja laiskuus!

Mausteina ihan normi suolan ja pippureiden lisäksi käytän yleensä korianteria, chiliä ja jeeraa eli juustokuminaa, tai sitten ihan toisenlainen makuyhdistelmä tulee garam masalasta ja kanelista. Kannattaa kokeilla kumpaakin, tai itse asiassa ihan mistä mausteista itse tykkää. Tuoreyrtit ovat erittäin sopivia tähän, yleisimmin käytän oman keittiönikkunan kasvatuksien luomutuloksia: minttua, korianteria, basilikaa, rosmariinia tai timjamia. Kaikki käy, mutta kaikki näistä ei ehkä ihan…

View original post 206 more words

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: