°oOMartin AvautumisetOo°

Tänään meni koko päivä ruoanlaitossa, viime aikojen teema ”tyhjennä pakastinta” toi idean lihapadasta, ja parin viikon takainen kyläilyreissu ystävillä jotka järjestivät illalliset itäblokkiteemalla inspiroi gulassin kokeiluun.

Löysin reseptin Kodin Kuvalehden arkistoista, ja se toimi aika hyvin. Tosin ruoan määrä oli nyt niin valtava, että syömme kyllä gulassia koko seuraavan viikon. 🙂 En edes tehnyt koko reseptillä kun minulla oli ”vain” kilo naudanlihaa laittaa tähän, reseptissä mennään 1 1/2 kilolla! Huh!

Gulassin kanssa oli tietenkin smetanaa, ruisleipää, sekä viime hetken mielihalusta myös suolakurkkuja ja hunajaa. Pötsi huusi hoosiannaa tämän satsin jälkeen, ja olikin ihan mukava siirtyä sohvaperunaksi viettämään sunnuntaita leffojen parissa.

Mutta koska mikään ei ole tarpeeksi, olin tehnyt jälkkäriksi uunissa omena-mustikka-piirakan gulassin poristessa padassa liedellä.

Jälkiruoalle on aina tilaa, olen varma että tiedät mitä tarkoitan 🙂

Ai niin, suosittelen ehdottomasti hyvän padan ostamista, minulla on Kermansaven HotPot, ja olen erittäin tyytyväinen siihen tällaisina päivinä, kun voin toteuttaa kotoilun ydintä, eli…

View original post 26 more words

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: