Raparperi-mansikkahillo

°oOMartin AvautumisetOo°

Raparperikausi on alkanut, ja piti keksiä muita tapoja piirakoiden lisäksi saada raparperit käyttöön. Piirakat tursuaa jo korvista ulos, eikä oikein muutenkaan kovin hyvin sovi meidän viljanvälttelijöiden ruokavalioon. Ratkaisu tähän oli hillo.
Näin se meni :
1litra silputtua raparperia
1dl vettä
Muutama mansikka paloina
200g hillosokeria
Ripaus kardemummaa
1 kanelitanko tai ripsaus kanelijauhetta
Keittele kattilassa ensin raparperit ja vesi , lisää muutaman minuutin päästä mansikat, sokeri ja mausteet. Keittele 10-15 min ja ota kattila liedeltä jäähtymään puoleksi tunniksi. Tässä välissä keittele hillopurkit(desinfiointi). Purkita ja anna jäähtyä vielä ennen jääkaappiin laittoa.

20130602-191559.jpg

View original post

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: