Television katselun haitat

Minimalismin Ilo

Mitä haittaa on television katselusta? Ei välttämättä mitään. Joitakin se viihdyttää, ja jotkut osaavat asettaa television katselulle järkevät rajat.

Tai sitten television katselusta on paljonkin haittaa. Sain taas pitkästä aikaa huomata, mitä nuo haitat minulle ovat, kun jääkiekon MM-kisat ja Euroviisut sattuivat samoihin aikoihin.

Meillä on siis yhä televisio, vaikka parempi olisi kyllä ilman. Sain taas kantapään kautta vahvistusta sille, että minä ja televisio emme sovi yhteen. Televisiota tulee välillä katsottua kun sellainen kerran on olemassa ja mahdollisuus katsomiseen on. Televisio-ohjelmia katson välillä tietokoneelta, mutta itse television avaan vain poikkeustilanteissa. Suuret urheilukilpailut ja Euroviisut ovat tällaisia poikkeuksia.

Jos on taipuvainen jumittumaan television katseluun, niin kaksi viikkoa kestävät jääkiekon MM-kisat ja samaan aikaan viikon mittaan kolmessa erässä lähetetyt Euroviisut kyllä jumittavat television ääreen. Palasin aivan kuin ajassa taaksepäin. Elämä alkoi taas pyöriä sen ympärillä, minä päivänä televisiosta tulee mitäkin. Tilanne oli vielä pahempi kuin aiemmin. Kun televisiota katsoo säännöllisesti, siihen ehtii…

View original post 445 more words

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: