Cajun-maustettua possun sisäfileetä ja punapapusalaattia

Hyvää ruokaa ja annoskateutta

Weberin 2 grillauskirjaa on viimeisen kuukauden aikana selattu ahkerasti, ja useita ruokia on testattu, ja todettu ohjeiden toimivan erinomaisesti. Toki välillä pitää hiukan soveltaa, ohjeet on tehty amerikkalaiselle yleisölle, joten jokaista ainesosaa ei aina meiltäkään löydä, ainakaan ihan perusmarketista. Ruuanlaitto ei ole ryppyotsaista hommaa, mielikuvitukselle on aina hyvä jättää tilaa 🙂

cajunpossu2

Jarnon lempigrillauskasvis on possu, tämäkin ohje on bongattu Weeberin loistavasta grillauskirjasta Weber’s Charcoal Grilling – The Art of Cooking with Live Fire, jota ei voi vain kuin suositella lämpimästi. Ohjeen määrät on ”noin” muutettu kuppi-mitoista loogisemmiksi, suluissa kirjan mitat…

Papusalaatti

80 g luomupekonia tai savukylkeä kuutioituna
2 rkl ruokaöljyä
1 (0,5 cup) pieni sipuli pieneksi kuutioituna
1 (0,5 cup) sellerin varsi pieneksi kuutioituna
1/2 (0,5 cup) paprika pieneksi kuutioituna
1 tlk kidney-papuja valutettuna ja huuhdeltuna
1 tlk pinto-papuja valutettuna ja huuhdeltuna
2 rkl Dijon-sinappia
2 rkl fariinisokeria
1 rkl siiderietikkaa (tai omenaviinietikkaa, siiderietikkaa ei ihan joka paikasta löydy)

View original post 248 more words

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: