Se ”lähes” oikea Tomi Björckin Farangin karamellipossu

Kokeilun arvoinen, jopa kotona…

Hyvää ruokaa ja annoskateutta

Tämä ruoka on tehty jo jokin aika sitten, silloin kun vielä vanha uuni ja keittotaso asuivat meillä. Syystä jos toisesta bloggaus jäi, mutta sen verran maukas oli lopputulos, että halusin jakaa sen kanssanne. Ja varsinkin kun sain mielestäni aivan loistavan viinisuosituksenkin lähi-Alkosta, eli Järvenpään Prisman Alkosta. Tämä karamellipossun resepti on blogattu muuallakin useaan otteeseen, sen kertoo Google 🙂

karampossu4

Itselläni on Farangin keittokirja ollut jo pidempään, tätä karamellipossua on pitänyt valmistaa jo aiemmin, mutta aina se teko on jäänyt siihen ettei ole ollut aikaa käydä komppaamassa etnisissä kaupoissa kaikkia raaka-aineita. Nyt keväällä ostin Tomi Björckin uuden keittokirjan Björck – Huippukokin keittiössä, johon on koottu Björckin tv-sarjassa Tomin keittiössä olleita reseptejä. Uudessa kirjassa tämä karamellipossu on sovitettu enemmän kotikeittiöön sopivaksi.
Jokainen, joka on käynyt Farangissa syömässä muistaa aivan taatusti tämän ihanan makean siirappisen ja sopivan tulisen possun, jonka jäljiltä tekee mieli nuolla lautanen.

Tilasin kokeeksi laatikollisen luomupossun lihaa osoitteesta Kotitila.fi

View original post 488 more words

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: